Month: April 2009

Sesak nak makan kayEffSeeSesak nak makan kayEffSee



Teringin nak makan KayeffSee..lepas isyak pergi kat Kota Damansara…rupanya ramai yg tiru kami… tengok tu..berderet…dgn yg nak ke drive thru..mana yg pusing carik parking..sesi menggedix la dalam kereta malas nak tunggu..kami ke Giant Kota Damansara..sian kat hubby…kebuluran..dia nak nasi, so kami ke KayeffSee jugak…dah nak bayar, adik cashier tu kata

Resepi : Ayam Goreng dan Masak masak di pagi hariResepi : Ayam Goreng dan Masak masak di pagi hari



Setiap hari odah akan masak nasi & lauk-pauk utk lunch..jimat la duit sebab odah pun bwak jugak bekal…boleh dikira berapa kali gi beli lunch..hubby la..sejak duduk sendiri ni mmg dia mintak odah masak…sesekali bila tak masak, dia beli sesiap nasi goreng + telur/ayam kat gerai dekat rumah tu..malas nak fikir

Berapa lama Kita dikubur?Berapa lama Kita dikubur?



Awan sedikit mendung, ketika kaki kaki kecil Yani berlari-lari gembira di atas jalanan menyeberangi kawasan lampu merah Karet. Baju merahnya yg besar melambai-lambai di tiup angin. Tangan kanannya memegang ice-krim sambil sesekali mengangkatnya ke mulutnya untuk dicicapi, sementara tangan kirinya mencengkam Ikatan sabuk celana ayahnya. Yani dan Ayahnya memasuki wilayah

Alhamdulillah…Alhamdulillah…



Syukur padamu Ya Allah…aktiviti menderma darah berjalan lancar..walaupun tak ramai, tapi masih dapat melepasi kuota 30 bag darah..alhamdulillah… disebabkan ini pertama kali buat program secara terbuka (utk org luar) maka banyaklah kekurangan.. as the pengerusi aktiviti syarikat, mmglah banyak kecacatan tapi kami tak putus asa..boleh diperbaiki..and the teamwork has improved