Riding the LRT

My in-laws. With my husband Also their first time naik LRT (both LRT Star and LRT Putra), minus my husband there. Seronok my nieces naik keretapi.  And my mother in law cuak bila diberitahu LRT ni takdak driver.. 🙂 Er, boleh teka tak yang mana satu my husband? Sent by maxis

Continue Reading...

Abang jawab ni….

************************************************************************* Dear Ayang, bukanlah abang sayang keta tu lebih dr ayang.. tapi ayang kene faham keta tu keta bos abang nnti kalau ilang siapa nak ganti.. ayang abang suruh keja ayang xnak, ayang kata nak dok umah jaga anak, nak siap kan sarapan nak kemas umah tapi ayang tiap2 hari bgn tido kul 12.. macam mana […]

Continue Reading...

Surat Cinta Ayang kepada Abang..

Dear abang, ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jaga lah diri abang dan kereta abang baik-baik… cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini… kereta baru abang tu mahal.. harga mencecah […]

Continue Reading...

Sudah ke Belum?

Sudahhhhhh… And yummeh.. Jarang makan Double Cheeseburger ni sebab lebih seronok makan Spicy Chicken McDeluxe. So bila ada peluang sebegini, maka marilah kita berjimat sambil mengenyangkan perut sendiri..Hahaha.. So, to those yang belum redeem, silalah berbuat sedemikian sebab promo ini hanyalah sehingga ESOK 20 July 2011 sahaja. Klik sini untuk kupon. Bye,

Continue Reading...

Secrets

When she was 12, Cassandra Madden was attending a business retreat with her mother. She met Jefferson Ames, a young man included in the security team. She falls in crush with him, especially after he saves her life. She’s not the businesswoman her mother is.  After Cassie finishes college, she becomes a teacher in Williamsburg, […]

Continue Reading...