Month: May 2016

Sweet sangat Uncle ni dengan wife dia yang kena StrokeSweet sangat Uncle ni dengan wife dia yang kena Stroke



Beberapa hari yang lepas, kami dinner di sebuah restoran di Bukit Jelutong. Balik je kerja, terus ajak suami dinner. Before 7pm. Senang sikit, balik nanti dah boleh relaks. Sambil menunggu order, saya memerhati keadaan lalu lintas. Sambil belek phone. Sambil baca FB dan share dengan husband. Bincang dan berbual tentang

Mother’s Day – sakit yang tak boleh tahan tapi kena tahan jugak!Mother’s Day – sakit yang tak boleh tahan tapi kena tahan jugak!



Ahad lepas kan Mother’s Day, special day for all mommies. Ada baca yang kata celebration ni haram sebab asal usul dia berkaitan dengan agama lain. But for me, kegembiraan ibu itu yang penting. Memang betul, every day is Mother’s Day, tapi kita ni, kalau dah namanya hari-hari, kita tend to