Uncategorized

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya


Awal April lepas, kami dijemput untuk hadir ke Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya. Memang tak pandai Digital Marketing kan, kenalah pergi kelas.

Bagusnya tentang kelas ini adalah dibuat di Malaysia Automotive Institute (MAI) dan trainernya, En. Farizul ni memang orang yang tahu tentang Automotif.

Jadi senang sikitlah nak buat contoh-contoh dalam kelas. Lebih fokus untuk automotif walaupun dalam kelas tu, ada yang bengkel kereta, ada yang buat sunroof, ada yang buat NGV, but still semua masih dalam bidang Automotif.

Ambil cuti 2 hari. Tapi kelasnya bukan buat berturut-turut. Buat 2 kali Khamis.

Ni kelas pertama. Sempat ambik gambar masa break.

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya

Dah habis kelas, orang pun dah takde, sempatlah ambil gamber berdua. 

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya

Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya



Ni gambar dalam kelas kedua dah. Semua kena bawak laptop sebab trainer suruh buat terus.


Sempat jugaklah saya ambil gambar. Hehehe.


Digital Marketing Class di Malaysia Automotive Institute, Cyberjaya



Ni pulak untuk testimoni kelas ni. Disebabkan kelas ini kelas pertama yang dibuat dalam 2 minggu, jadi MAI nakkan feedback dari peserta.



Alhamdulillah. Senang jugaklah bila dah tahu ni. Sekarang ACTION TIME pulak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *