Kecederaan Terpilu



Malam ni saya nak ke klinik. Nak cabut benang jahitan jelujur di luka saya.


Mula-mula macam nak biarkan aje, tapi benang ni jenis yang tebal iaitu kulit kuda…kot. Ayah pulak cakap, kalau tak tanggalkan, nanti dia jadi daging dan hodoh di situ. Eeeeiiii…


Lagipun, ada sedikit macam pus (Pus is a whitish-yellow, yellow or yellow-brown exudate produced by vertebrates during inflammatory pyogenic bacterial infections). Sedangkan lidah pun tergigit gigi, apatah lagi jari manis kelingking sebelah menyebelah, pasti bergesel juga. Maka agak sakit di situ. Ceh macam berani aje.


Doakan tak sakit ye?


DOC, PLEASE PITY ME..PRETTY PRETTY PLEASE..






Bye,

1 thought on “Kecederaan Terpilu”

  1. Irtiyah says:

    salam

    walaupun tak de gambar dah ngeri dan nyilu. rasa tak sanggup nak tatap gambarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *