Kepala pusing



Isu-isunya adalah:-


a) Komputer pun pusing
    – banyak fail Word dan Excel saya HILANG..tensi sangat.
    – yang bestnya, semua yang baru dan terkini. hak yang lama adalah sikit
    – Gaji dah dekat, semua kena construct balik.
    – Salah saya sebab tak backup..huhuhu


b) Sistem tak stabil
    – kali ni tengah audit, makin tah hape-hape
    – pening lagi


c) Audit Sirim untuk ISO
    – ada 20 hari lagi.
    – terbitan 2 belum keluar. edit pun belum siap lagi


Time management kena kaw.


Tetapi,


30 Mei 2010 – kenduri kahwin di Batu Pahat – pergi sebab dah janji dgn parents nak bawa mereka




6 Jun 2010 – kenduri kahwin di Kluang – mungkin tak pergi




13 Jun 2010 – kenduri kahwin di Ampang dan Muar – sepupu hubby dan dia nak balik. Aduh, ISO 17hb Jun. Pengsan saya.


Macam mana ni?




Bye,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *