Negatif Positif



“Seseorang dengan sikap negatif mlihat masalah dalam semua peluang,
sebaliknya seseorang yang lain dengan sikap positif melihat peluang dalam semua masalah”
Bye,

3 thought on “Negatif Positif”

  1. nino mok says:

    wah cantiknya layout ni.
    dah lama akak tak bukak blog sendiri dan sekali dtg sini…rasa ceria gitu.

  2. nino mok says:

    odah,
    thanks. wpun simple je ayat odah tu tp akak termotivasi. susahnya nak pulihkan keyakinan diri setelah menempuhi berbagai2 dugaan serentak.

  3. saudahsalleh says:

    kak nino,

    thanks kak.

    i know u r a strong person dan Dia tak akan menguji seseorang itu kalau mereka tidak mampu.

    slowly lah kak. pelan-pelan, take one step ahead every day. mana mungkin nak sembuh dalam sekelip mata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *