Persiapan raya kami tahun ini adalah…..



TIADA
NADA
EILEK
ENTEK

tahun ni tak beria ngan baju raya, kasut raya, henbek raya, tudung raya, kuih raya, rumah raya…

ntah kenapa ntah..

3 thought on “Persiapan raya kami tahun ini adalah…..”

  1. hu. nape kak? sebab dah beli awal ek?

  2. edrina says:

    la..mati2lah akak ingat macam2 ada..ha ha.. dlm kepala otak akak ni siap dah ada script apa nak komen pasal akak satu benda pun tak ready lagiks hak hak..

  3. saudahsalleh says:

    thalha,
    mmg takde pape preparation..entah, semangat shopping belum mai lagi kot..

    kak ed,
    eh sama lak kita..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *