Tag: Catatan Kesihatan

Mother’s Day – sakit yang tak boleh tahan tapi kena tahan jugak!Mother’s Day – sakit yang tak boleh tahan tapi kena tahan jugak!



Ahad lepas kan Mother’s Day, special day for all mommies. Ada baca yang kata celebration ni haram sebab asal usul dia berkaitan dengan agama lain. But for me, kegembiraan ibu itu yang penting. Memang betul, every day is Mother’s Day, tapi kita ni, kalau dah namanya hari-hari, kita tend to

Alammi Spa Concorde Shah Alam – Massage yang sakit!Alammi Spa Concorde Shah Alam – Massage yang sakit!



Salah satu cara release tension saya adalah ke spa. Diurut dalam suasana yang relaxing dan tenang memang best. Saya selalu ke Alammi Spa, Concorde Hotel Shah Alam sebab mudah nak dapat slot (dengan temujanji 1-2 minggu awal), parking pun senang dan saya selesa dengan terapis mereka. Alammi Spa ni betul-betul