Review Usahawan PeDAS

Zana Therapy Oil Malaysia Usahawan PeDAS

Salah satu barang yang mesti ada di dalam handbag saya, dan saya pasti hampir semua supermom, adalah minyak angin. Paling-paling pun adalah Minyak Cap Kapak atau Minyak Yu Yee kan. Tapi paling bagus apabila dalam handbag ada Zana Therapy Oil Malaysia Usahawan PeDAS.

Kenapa perlu ada Zana Therapy Oil?

Pertama, Zana Therapy Oil adalah minyak terapi yang mempunyai aroma yang menyegarkan dek kerana kehadiran elemen daun pudina dan minyak kayu putih.

Zana Therapy Oil Malaysia

Apa yang menarik tentang Zana Therapy Oil adalah minyak terapi ini tidak mempunyai camphor ataupun kapur barus jadi ianya tidak akan menyebabkan keracunan jika digunakan secara berleluasa.

Ada satu berita yang saya baca tentang bahayanya minyak angin dengan kapur barus ni sehingga ia boleh menyebabkan kematian! Wow padahal kita just nak legakan pening kepala atau sakit perut je kan?

Hilangkan sakit kepala dengan membaca petua redakan sakit kepala di sini.

Kedua, dengan setiap calitan Zana Therapy Oil Malaysia ini, rasa panasnya lebih tahan lama ditambah dengan bau dan aroma yang wangi membolehkan kita berjimat. Calit sikit je tapi panasnya lama, memang bestlah kan?

Baca kelebihan minyak angin beraroma di sini.

Ketiga, ianya tidak melekit dan mudah meresap ke dalam kulit. Faktor mudah meresap inilah yang membuatkan Zana Therapy Oil tidak melekit. So senang sikitlah, tak perlu basuh tangan lepas sapu minyak.

Keempat, boleh membantu mengurangkan stress dalam pengurusan harian.

Salah satu stress saya adalah bila perlu ke toilet di shopping complex. Haha sebab hidung saya ni a bit sensitive. Kalau ada bau je senang terhidu, especially bila baunya tu tak sedap. Jadi boleh buatkan saya mudah pening kepala dan stress. Jadi setiap kali lepas keluar tandas, saya akan bau Zana Therapy Oil untuk hilangkan bau tandas serta tenangkan fikiran dan tidak stress stress hehehe.

Kelima, Zana Therapy Oil boleh menghilangkan mengantuk kita semasa kita driving atau masa tengah busy kerja. Disebabkan aromanya yang best, bila kita calitkan sedikit di pelipis, memang boleh hilang mengantuk. Husband saya suka dengan minyak ni sebab dia memang senang mengantuk masa driving, so just nice to have Zana Therapy Oil dalam handbag saya sentiasa.

Macam mana nak dapatkan Zana Therapy Oil?

Whatsapp – Zana Therapy Oil Malaysia

Facebook – Zana Therapy Oil Malaysia

Instagram – Zana Therapy Oil Malaysia