Dua AJK Pemuda UMNO Hulu Langat maut kemalangan
28/03/2012 7:37pm


Oleh SHARAIMEI SHAIK AHMEDULLAH dan HAKIMI ISMAIL

PUTRAJAYA 28 Mac – Dua Ahli Jawatankuasa (AJK) Pergerakan Pemuda UMNO bahagian Hulu Langat, Selangor maut manakala tiga lagi cedera, termasuk seorang parah apabila kereta yang mereka naiki terbabas lalu merempuh sebatang tiang lampu di Persiaran Timur, berhampiran susur keluar Desa Pinggiran Putra di sini, hari ini.
Mereka yang terbunuh ialah Khairul Isham Janarudin dan Saifuddin Kandar yang merupakan penumpang kereta berkenaan.
Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Semenyih, Datuk Johan Abdul Aziz berkata, beliau menerima panggilan daripada salah seorang mangsa yang terselamat dalam kemalangan itu yang memaklumkan bahawa kereta yang dinaikinya terlibat dalam satu kemalangan ngeri.
Katanya, mereka dalam perjalanan pulang ke Kajang selepas menghantar Ketua Penerangan Pemuda UMNO bahagian itu, Al Dita Aladin ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur untuk menunaikan umrah. – UTUSAN


Al Fatihah….
*Rakan saya katanya kritikal. Saya memohon jasa baik readers semua untuk mendoakan yang terbaik untuk rakan sekolah saya, Mohd Razif yang kemalangan di Putrajaya tadi. Terima kasih.
“Ya Allah, Engkau peliharalah iman saudara ku ini. Mudahkanlah dan jauhkanlah beliau dari syaitan yang menyesatkan. Ameen.*

Bye,