Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun, telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL pada 22 Jun 2009. Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun. Sebarang info sila hubungi Puan Miza di 013-345 5661. Terima kasih.


Nadia Natasha 8 yrs and Ahmad Zakry 10 yrs were missing since 22nd June 2009, last saw at Sri Putramas, Jalan Kuching, KL at 7pm. Please call Puan Miza at 013-345 5661 if you have any information. Thank you.


Kawan-kawan, tolong doakan keselamatan mereka berdua dan dipertemukan dgn keluarga mereka kembali

Update di pagi Rabu 24 June:

“Salam…
Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kepada kepada semua atas doa, sokongan dan bantuan yang diberikan tanpa henti. Alhamdulillah, anak-anak selamat dan sudah berada di rumah.

Ceritanya bermula… Zikri merajuk takut dimarahi atas keputusan peperiksannya dan mengambil keputusan untuk ke rumah sedara terdekat mereka. Nadia turut serta sebab tidak mahu tinggal seorang diri di rumah. Ada orang jumpa mereka wondering around dan bawa pulang ke rumahnya. Orang itu hendak hantar mereka pulang, tapi Zikri tak mahu sebab takut dimarahi oleh mamanya. Setelah melihat gambar mereka di internet, orang itu ambil keputusan tinggalkan Zikri dan Nadia di balai polis.

Saya amat terharu atas bantuan yang diberikan terima kasih… ” – Puan Miza dan keluarga